Meeting

Moshi moshi.

Jag hoppas att ni har en skön och behaglig torsdag. :) Själv har jag har suttit i ett viktigt möte under de senate två timmarna, och det gör jag fortfarande. Jag håller på att förhandla kostnader och volymer med en ny återförsäljare till Fokiwa, så det känns ju helt toppen. Nu har vi dock tagit en liten paus, så att jag hinner äta en cupcake, sträcka på benen och skriva ett par rader i bloggen.

Fast nu när jag väl har loggat in så insåg jag snabbt att jag inte har någonting särskilt att säga just nu. Förutom mötet så har min dag hittills varit ganska händelselös och intetsägande, men däremot kan jag visa upp ett par söta bälten som jag köpte igår.

Nyköpt. ♥

Jag fick syn på dessa hos CPS Chaps, och plockade ner dom i kundkorgen på direkten! Det var ett ganska bra fynd, eftersom att jag har varit i behov av nya bälten. :) Söta bälten kan ju vara ganska svåra att hitta.

Ha en trevlig dag!

41 kommentarer TILL "Meeting"

SKRIV EN KOMMENTAR