Imse vimse spindel

Nu blir det…

Nu är det ungefär 5 minuter kvar tills filmen börjar! Det ska verkligen bli spännande att se en nystart av Spider Man-filmerna, med helt nya skådespelare i huvudrollerna. Jag menar inte att den förra spindelmannen (Tobey Maguire) var dålig, men det ska bli intressant att se hur den nya spindelmannen är.

Förresten så har jag sett att flera av er undrar om biograferna i Thailand visar filmerna med engelskt tal.

Ja, här i Bangkok och andra större städer visas nästan alla filmer med engelskt tal + thailändska undertexter, så om man förstår engelska är det inget problem. :) Ute i de mindre byarna är nästan alla filmer dubbade, vilket jag personligen inte alls gillar.. Jag anser att alla filmer ska visas med dess ursprungliga språk + undertexter. Annars känns det bara helt fel. ^^

58 kommentarer TILL "Imse vimse spindel"

SKRIV EN KOMMENTAR